Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Trailer: 3 From Hell (2019) Horror




Εντάξει, το “House of 1.000 Corpses” ήταν χοντροκομμένο και προχειροφτιαγμένο. Παρόλα αυτά είχε φοβερά διεστραμμένους χαρακτήρες και καθιέρωσε τον Rob Zombie ως σκηνοθέτη ταινιών τρόμου. Στην συνέχεια τα πήγε αρκετά καλά με το reboot του “Halloween”, όμως τα “Halloween II”, “The lords of Salem” και “31”, απέδειξαν την περιορισμένη θεματολογία και τις μετρημένες σκηνοθετικές του ικανότητες....
Καλύτερη ταινία του, και με διαφορά είναι το “The Devil’s Rejects” του 2005 που παρακολουθεί την πορεία των 3 επιζησάντων του μακελειού που έκλεισε το “House of 1.000 Corpses”. Οι Captain Spaulding, Baby και Otis περνάνε στην σφαίρα του θρυλικού και γίνονται απίστευτα συμπαθείς, ενάντια στην μπατσαρία που τους επιτίθεται συνεχώς, σε μια εντελώς 70’s ταινία (φωτογραφία, σκηνικά) που θα μπορούσα υπερβολικά να χαρακτηρίσω ως Serial Killer “The Wild Bunch”.
Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά, ο Rob Zombie επιστρέφει στην οικογένεια Firefly και εμείς ευελπιστούμε το “3 From Hell” να είναι απολαυστικά βίαιο και να έχει πάλι τραγούδι Lynyrd Skynyrd όπως στο επικό κλείσιμο του “The Devil’s Rejects”!

Δείτε το τρέιλερ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου