Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Upcoming event: Prins Obi and the dream warriors – Παιδί Τραύμα @ 17.2.2019 Temple Athens


Από την σελίδα του συγκροτήματος στο facebook (https://www.facebook.com/prinsobiproject/ )
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Οι
Prins Obi & The Dream Warriors είναι μια freak-rock μπάντα με pop ευαισθησίες που αποτελούνται από τους Georgios Dimakis, Pantelis Karasevdas, Sérgios Voúdris, Kwstas Red Hood, Chris Bkrs & Christina Koziraki. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ομώνυμο LP τους, για το οποίο το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:
Οι Dream Warriors αυτονομούνται, μετακομίζουν για λίγο στη Δισκέξ και συνοδεύουν τον Prins Obi σε ένα ταξίδι από τα έξω προς τα μέσα, στην πορεία του οποίου, παρτάρουν, ξορκίζουν δαίμονες, αναπολούν ρομαντικές στιγμές, (ξανα)αγαπούν το glam και το hard rock, απενοχοποιούν άβολες καταστάσεις, περιπλανούνται σε ελληνόφωνες και μη, ψυχεδελικές κοιλάδες και παραδίδουν μια μεταμοντέρνα και συνάμα ρετρό δουλειά με τραγούδια, live ενέργεια και φινέτσα.
Κυκλοφορεί σε limited edition μαύρο/διαφανές βινύλιο (+cd version) και digital album από την
Inner Ear Records: https://prinsobi-innerear.bandcamp.com/album/prins-obi-the-dream-warriors

Τους Prins Obi & The Dream Warriors ντύνει και βάφει η
Eleni Kavvada (https://www.facebook.com/240791-by-eleni-kavvada-492578834163534/ )

Τo
Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Του αρέσει α) να περνάει ώρα στην τουαλέτα β) να κοιτάει το κινητό του και γ) να τρώει φέτες τυράκια από το ψυγείο. Στο πρώτο του άλμπουμ «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις» εσωκλείονται οδηγίες για το πώς να χορέψει κάποιος τα τραγούδια του και να αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου