Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Grand Magus – Wolf God (2019) Heavy Metal


Οι Grand Magus είναι οι σπουδαιότεροι αντιπρόσωποι του Epic Metal αυτή την στιγμή. Ορίστε το’πα. Φωτιά να πέσει να με κάψει αλλά με τις τελευταίες κυκλοφορίες των Manowar, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχουν και εύκολο έργο!
Το “Wolf God” είναι μια δυναμικότατη επιστροφή για τους Σουηδούς, με σαφώς ανώτερο υλικό από το “Sword songs” και τραγούδια ικανά να ενταχθούν στα κορυφαία τους. Το ομώνυμο “Wolf God” αποτελεί σαφή αναφορά στο φοβερό «Iron Will”, ανατριχιαστικά επικό το “A hall clad in gold” (με Motorhead εισαγωγή) και απείρως Manowarικό το “Brother of the storm”. Το άλμπουμ δεν κάνει καμμία κοιλιά , ακόμη και τα πιο απλά σε 80’s Hard rock φόρμες “He sent them all to hell” και “Untamed” δεν μπορεί να τα γράψει ο οποιοσδήποτε. Αγαπημένο μου το γρήγορο – Priestικό “Spear Thrower”. Το άλμπουμ βασίζεται στην δυνατή παραγωγή, την στεντόρεια/βαρύτονη φωνή του JB και τα τύμπανα του Ludwig που έχει σταθεροποιηθεί στην μπάντα από το ΄12. Το επικό feeling μάχης είναι διάχυτο, τα riff κοφτερά, το μπάσο του Fox σταθερά υψηλή αξία.
Το άλμπουμ σίγουρα θα βρεθεί στα καλύτερα της χρονιάς και ας ελπίσουμε να συμπεριλάβουν την χώρα μας στην επόμενη tour τους.
Up the Hammers!!

(Θυμηθείτε την ανταπόκριση από το τελευταίο τους live στην Αθήνα εδώ  

8/10

Εταιρία: Nuclear Blast

Ημερομηνία: 19.4.2019







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου