Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Storm Warning (2007) Horror


Σκηνοθεσία: Jamie Blanks

Σενάριο: Everett De Roche

Παίζουν: Nadia Fares, Robert Taylor, David Lyons

Διάρκεια: 1:26
Η Pia και ο Rob σε μια εξόρμηση Σαββατοκύριακου με τη βάρκα τους, θα χαθούν σε ένα νησί-βάλτο. Αναζητώντας βοήθεια για να προστατευθούν από την επερχόμενη καταιγίδα θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια αντροκρατούμενη οικογένεια σαδιστών.


Το “Storm Warning” δεν έχει πρωτότυπο σενάριο. Κακά τα ψέματα, έχουν δει τα μάτια μας εκατοντάδες διεστραμμένες οικογένειες και άλλα τόσα φονικά. Αυτό που κάνει το Storm Warning  να στέκεται πάνω από το μέσο όρο είναι η σκηνοθεσία του, η κίνηση της κάμερας και η φωτογραφία. Ακολουθούν SPOILER: Σεναριακά βέβαια, θα μπορούσε να εκληφθεί και ως Revenge Movie ή μάλλον ως Woman Revenge Movie αφού ο άντρας της Ρia, στο 95% της διάρκειας της ταινίας παρακολουθεί τα δρώμενα όντας τραυματισμένος.


Αλίμονο στους τρεις παρανοϊκούς χαρακτήρες που μόλις ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να τη βιάσουν, η Pia ως άλλη θηλυκή Μαγκάιβερ θα προσφέρει ένα απίστευτο gore θέαμα και θα κάνει τις κοιλίτσες σας να σφιχτούν.



Συμπαθέστατο low budget b movie, το Storm Warning, δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας. 
Αξίζει όμως από κινηματογραφικής άποψης, καθώς και εάν αρέσκεστε σε ταινίες τρόμου όπου οι γυναίκες ξεφεύγουν από τα όρια και δίνουν πόνο.

6/10

(Πηγές: Imdb, Wiki)



Δείτε το τρέιλερ εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου