Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Calibre 2018 Thriller, Drama


Σκηνοθεσία: Matt Palmer

Σενάριο: Matt Palmer

Παίζουν: Jack Lowden, Martin McCann, Tony Curran, Ian Pirie, Kate Bracken, κ.α.

Διάρκεια: 1:41

Ο Marcus θα ζητήσει από τον φίλο του Vaughn, του οποίου η σύζυγος είναι έγγυος στο πρώτο τους παιδί να πάνε για κυνήγι στα Σκωτσέζικα highlands. Μια μοιραία στιγμή θα αλλάξει την ζωή τους και θα τους φέρει σε σημείο να αγωνιστούν για αυτή.
Ταινία του Netflix, το “Calibre” αποτελεί ένα δυνατό κοινωνικό θρίλερ, με έντονα δραματικά στοιχεία αλλά και αρκετή αγωνία. Έχετε βρεθεί στην δύσκολη θέση να  λέτε ναι σε έναν φίλο σας, και την ίδια στιγμή να είστε σίγουροι ότι η καταφατική σας απάντηση θα οδηγήσει σε κακό; Ο Vaughn θα πει το ναι και μετά από μια τραγική στιγμή, το ζευγάρι των φίλων θα βρεθεί εγκλωβισμένο σε μια μικρή τοπική κοινωνία προσπαθώντας να αποφύγει την αποκάλυψη του γεγονότος, που θα προκαλέσει τεράστια αναταραχή.
Αργό, ίσως λίγο προβλέψιμο, το “Calibre” μπορεί να μην αλλάζει τον ρου της ιστορίας των θρίλερ, έχει όμως αρκετά θετικά ώστε να συνίσταται η παρακολούθηση του. Σοβαρή ατμόσφαιρα, ρεαλισμός (στα Highlands επίσης περιμένουν την ανάπτυξη….) και καλές ερμηνείες από όλο το καστ. Σεναριακά, εύκολα μπορεί κάποιος να βάλει τον εαυτό του στην θέση των δύο πρωταγωνιστών και να σκεφτεί πως θα αντιδρούσε σε μια παρόμοια κατάσταση ή τι θα απαντούσε στο ακραίο δίλημμα του τέλους.
Σκωτσέζικο θρίλερ που αξίζει τον χρόνο σας.

6/10

(Πηγές: Imdb, Wiki)
 
Imdb link: https://www.imdb.com/title/tt6218358/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου