Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Hounds of Love (2016) Thriller, Drama

Η Vicki, μια έφηβη πρόσφατα χωρισμένων γονιών, θα διαπληκτιστεί έντονα με τη μητέρα της κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της σε αυτή, λόγω απαγόρευσης εξόδου. Η απόφαση της Vicki να το σκάσει προκειμένου να περάσει όμορφα το βράδυ της, θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα εφόσον θα απαχθεί από ένα διαταραγμένο ζευγάρι και ο εφιάλτης κάθε γονιού θα γίνει πραγματικότητα.
Ότι γίνεται σεναριακά στο “Hounds of love” είναι πολύ πιθανό να το έχετε ξαναδεί σε κάποιο άλλο θρίλερ – hostagetorture porn movie. Το “Hounds of love” όμως μας συστήνει ένα νέο σκηνοθετικό ταλέντο, ονόματι Ben Young.
Μπορεί το σενάριό του να μην ξεφεύγει από τα κλισέ του είδους (έχει αγωνία, δεν είναι όλα δεδομένα), σκηνοθετικά όμως καταφέρνει να δώσει μια πολύ επιβλητική υπόσταση στην ιστορία του.
Με αρκετά slow motion, πολύ καλό soundtrack, καθώς και τα προσωποκεντρικά πλάνα του, δίνει ένα πολύ δραματικό τόνο στην ταινία και όπου χρειάζεται προκαλεί ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Βία μην χαίρεστε, δεν υπάρχει πολύ. Ο νεαρός Αυστραλός είναι της σχολής όπου περισσότερα ακούς και υποθέτεις, παρά βλέπεις, οπότε τα πράγματα είναι πολύ έντονα σε φραστικό και ψυχολογικό επίπεδο. 
Προσθέστε και την απίστευτα καλή ερμηνεία της Emma Booth, που ταλαντεύεται μεταξύ της αρρωστημένης αγάπης της για τον John και της αληθινής της φύσης και έχετε ένα εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ και έναν σκηνοθέτη προς παρακολούθηση.
Διευκρίνιση: ο σκηνοθέτης αποσπά πολύ καλές ερμηνείες από όλο το cast, απλά η Booth είναι κορυφή!
7/10
Δείτε το τρέιλερ εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου