Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

The Blackcoat’s daughter (2015) Horror



Όταν δυο κοπέλες βρεθούν μόνες σε ένα σχολείο θηλέων κατά τις χειμερινές διακοπές του σχολείου, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σατανική παρουσία.
Σε μια άλλη ιστορία η Joan θα δεχθεί τη βοήθεια ενός ζευγαριού για να μεταβεί στον προορισμό της. Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους; Από πού πηγάζει το κακό και πώς μπορεί να νικηθεί;

Εάν σας αρέσουν ταινίες τύπου Conjuring 2, Insidious, Annabelle, κλπ, αποφύγετε το “The black coats daughter” (γνωστό και ως “February”, η αρχική του ονομασία). Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Oz Perkins είναι αργό, απαισιόδοξο, ανατριχιαστικό αλλά και gore. Αληθινός τρόμος δηλαδή και όχι συλλογή jump scare σκηνών.

 
Η δουλειά που έχει γίνει στον ήχο είναι υποδειγματική και ανεβάζει πολύ το επίπεδο της ταινίας. Εξαιρετικές μουσικές επιλογές και ήχοι που προκαλούν εξωφρενική ένταση στα αργά – creepy πλάνα είναι το μεγάλο όπλο της ταινίας.
  
 

Το σενάριο είναι δοσμένο από την πλευρά της κάθε πρωταγωνίστριας ξεχωριστά και εάν κάποια πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα το πρώτο 20λεπτο, τα πάντα θα “κουμπώσουν” και θα αποζημιωθείτε στο έπακρο, έως τον τραγικό επίλογο.
Κράταγα μικρό καλάθι και το February μου το ξεχείλισε!

7,5/10





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου